Wednesday, November 05, 2008

mimpi yg xbess!

smlm aku mimpi..aku nk nikah dh [hahaa malu2!sungguh mcm dh xsbr la pulak =p].tp yg xbesnyerr hari aku nk nikah tu aku dok tertunggu2 la mak andam aku.hailohh pasai pa la mak andam aku xmai2 lagik neh.dlm aku dok riso tggu2 tuh tetiba aku tingat....

DAMN!!mmg la dia xkn dtg..sbb aku lupe nk bitau dia schedule nikah dh tukar!alamak2 mcm mane nih.nk nangeh pn ade ni..huwaaaa sape nk mekap aku nnt!sobb2...

begini ceritanya ye..dlm mimpi tu aku dh set kn memula masa aku booking dlu ngn si amy ni [mak andam aku tu la] aku nikah jumaat mlm.ntah mcm mane tah tetiba nikah jd lps jumaat [yg ni ade kaitan dgn kisah sebenar..klu rajin aku story k].aku pn xkisah la sgt kn..yelaa bkn problem besor pn.hari pn sama..beza siang ngn mlm jek.haaa kt situ la sebenarnye punca MISTAKES aku!!aku boleh punye sengal overdose xhengat pasal mak andam tuh.wawawawaaaaa!!!!!!!!!!

haaa amek kau!seyes kalut+kecoh betul masa dlm mimpi tuh..cpt2 aku call si amy tu nk bitau pasal timing yg dh bertukar.malangnye...boleh si amy tu ckp mcm ni...'laa ye ke?nape xbitau awal2.igtkn ptg nnt bru sy nk dtg.dh terlambat dh ni.dh xsempat nk mekap.' erkk!!terkodu den!xsempat mekap?!kulihat jam...dlm mimpi tu time dlm pukul 12 lebey.haihh..xkn xsempat kot..pas jumaat tu bkn ke dlm 2 lebey?xkn la mekap smpai 5 jam?bknnye jauh sgt pn umah aku ngn tmpt mak andam tuh.campur traffic light dlm 15 minit jek tau!

tp name pn mimpi kn...aku pn iye kn je lah...huhuu sodehnye!!mekap sendirik jek time nikah tuh.hemm pastu....dh xigt dh ape jadik.mata aku dh tercelik.huihh!!seriau jugak nih kalo jd cmtu..Ya Allah mintak dijauhkan..Amin!

ade moralnye mimpi aku nih..
1) jgn wat keje last menet!
2) jgn amek mudah benda yg nmpk remeh!nnt terlupa!
[aku sememangnye perlu cargas bitau mak andam berikutan jadual pernikahan ku yg betul2 bertukar itu]

1 comment:

  1. Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!
    nike dunk

    ReplyDelete