Wednesday, September 03, 2008

lawatan ke Hospital Selayang

tanggal 31/08/08... Selamat Hari Merdeka aku ucapkan.huhu sudah
51 thn rupenye negaraku ini..same jek ngn umo my beloved mummy!tp yg ni aku bkn nk cite pasal merdeka ke,hepi besday ke....tajuk pn ade 'HOSPITAL' kn..for sure cite aku ke arah tu punye...

Hospital Selayang....org len hepi jek time merdeka tu,tp om (adik ibu aku) ngn cik za (bini om) mesti xhepi lgsung,xamek endah pn pasal merdeka.yelaa...sbb adik sepupu aku yg sgt sgt sgtla chumel admitted!actly ni 1st time jmpa NUR DAMIA BATRISYIA.damia bru 4 bln,dh cucuk sane cucuk sini.waaa cedihnye aku tgk.dia sebenarnye muntah darah..xtau ape punca.pastu hntr hospital kuantan..but then kuantan reject,xde specialist..so kna hantar selayang..tp still,dh antar selayang pn doc xtau gak ape punca dia muntah darah tu...ciannye kt damia....

hemm time ni damia dh penat sgt kot lyn kami2 semua.ramai tu yg melawat.penuh wad tu ngn kaum kerabat kitorg jek..cian kt bebi2 laen..maapkn kami ye..kami mmg cmni..kecoh bykk!masa memula dtg damia xtido lg..sempat la gak maen2,dukung2 ngn dia..aku tau,walaupun om ngn cik za nmpk hepi je..tp dorg mesti sedih kn..dh la abg damia, MUHD IRFAN SHAHMI yg mmg chumel ala2 hensem sgt2 tu terpaksa ditgglkn di trg,umah atuknye..pastu om aku lak kna lari2 blk kuantan-kl sbb kje punye pasal.cuti mmg la cuti,tp manjang nk cuti pn xleh gk kn.yg cik za aku..amik cuti 3 bln terus,separuh gaji je dpt.hemm ape nk wat,nama pn anak kn...
damia..igt tau..dh besar nnt belajar rajin2,jd anak yg baik..jg ibu ngn ayah pulak ye.sob2..sedey la plak aku..tingat kt ibu ngn ayah..

haa yg ni la om aku ngn cik za bersama damia yg kiut-miut tu...eiii geram!!
along doakan damia cpt sembuh..nnt bln 12 leh ajak ibu ayah jln2 dtg
umah along ye.. ;)

1 comment: