Thursday, January 05, 2012

bile nk kul 6 nih..

firas...jgn nangess ok..
ibu n abah work ni...

haihh masalah problem nye sekarang hati ibu yg gundah gulana memikirkan firas kat
sana tu..nanges ke??mkn dh ke belum???tido cukup ke x dia??susu???

hai laa ptg...cepatlaa menjelma... :(

firas...wait for ibu sayang!!!!!!

6 comments:

  1. beserlaa..
    environment baru,kawan baru...
    nangess la kawan tu.
    sebbayek kejap je..

    ReplyDelete
  2. wah firas sudah sekolah?
    sekarang ni merata2 kat twitter,fb,blog status mak2 risaukan anak baru masuk sekolah!..huhu

    ReplyDelete
  3. haaa aku sekolahkan dia dah..
    jauh perjalanan luas pemandangan.huhuu

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

    Aaron
    aarongrey112 gmail.com

    ReplyDelete