Tuesday, February 22, 2011

ini utk adik2 along

smlm adik call.
xpenah2 bergayut dgn dia smpai 1jam 07minit!
mcm org berchenta la pulak.
sebbayek enche suami xjeles..huhuu..
& naseb baek firas pn xbyk meragam time tu.
sbb dia pn bergayut gak..smpai la tetido!
hermm bagus anak ibu...bg peluang kat paksu luahkn rasa hati..

utk adik2 along semua..
along sayang korang tau.sayang sgt..xde beza2 pn..
and i believe yg korang pn mcm tu jugak kan.
cuma..cara kita tunjukkan kasih sayang kita tu xsama mcm org lain.
kita membesar,di bentuk dan di didik dgn 'kuat'.
cara kita cakap 'kuat',cara kita buat kerja 'kuat',
cara kita gaduh 'kuat',cara kita marah 'kuat',
cara kita sayang pn 'kuat' kan..

adik2 along..
segarang-garang ayah,setakut-takut kita pd ayah,
ayah marah2 kat kita,bising2 kat kita,
dia tetap sayang kita.percayalah.
xpayah nk simpan rasa ragu tentang tu.
mcm tu la jugak dgn ibu..
xkan ada tolok banding kasih sayang ibu pada kita,
anak yg keluar dari rahimnya sendiri..

sbb tu sebagai anak,kita ada tanggungjawab masing2.
sayang mereka sbb mereka mmg layak disayangi.
hormat mereka sbb mereka mmg layak dihormati.
ibu&ayah xkan ada ganti sampai bila2!

sedihnya along buat entry ni....
dh xtau nk continue mcm mane..

3 comments:

  1. ouch..touching nye n3..
    i luv all of u tooooooo =))
    nape??ucuk ngadu ape??

    ReplyDelete
  2. later la along story kat korang.not proper la here..

    ReplyDelete