Friday, December 12, 2008

Wedding [_the card]

Tadaa...my kad kawen ever!!hehee teruja2.. ;p
buat utk sebelah pihak je kad ni..utk belah laki xde wat kad.actly kad aku ni da lama da siap.dr bln Syawal lg..kawennye Zulhijjah..tp xpe la kn..siapkn awal2,xpyh susah2 last menet nnt.

ade cerita sebenarnye disebalik kad kawen aku ni.nk ikutkn, pd mulanya kad ni bkn la kad pilihan aku.. 'bear in mind..bkn pilihan xbermaksud aku xsuke..me likey very the much!bkn pilihan in term of BUDGET ok!'. dgn bajet yg sederhana kecil,phm2 je lah ye kad mcm mane aku pilih tu.ape yg aku termampu je la kn. btw i'm not under estimate all those card yg murah2 tu.in fact, i xkisah pn sebenarnye..it just a card rite.. :)

Dan insan yg bertanggung jawab mengubah+menaikkan bajet kad aku ni siapa lg...tak lain tak bkn ialah ayahandaku yg terchenta itu.

Ade la 1 wiken tu aku xblk umah..the purpose is to buat card ni la.so pg2 sabtu lg aku dh menuju kedai tu bersama si dia.diskas punye diskas..dpt la pilih satu kad yg menepati bajet aku.agak sukar jugak pd mulanye,sbb pilihan mata hati aku sumer yg over bajet.asal aku pegang je kad tu mesti yg mahal2 punye..hailohhh seb baek la bwk peneman,dia la yg menyetelkn mslah aku..jd tukang pilih.seb baek jmpa gak yg berkenan..sukanya hati!terus aku kompemkn.malas dh nk belek2 lg kad yg lain.

But u know what....nk tau ape jd keesokan harinye? di pg yg hening,tepon ku berdering..

ayah : dh tempah kad ke?
aku : dh tempah dh..semalam
ayah : tempah bpe byk?
aku : 500 la..ari tu ayah ckp 500
ayah : mmg la ayah ckp 500, tp tempah la lebih patutnye. 700 ke..
aku : pulak dah.. [dgn hati yg mcm nk panas]
ayah : ayah nk dtg kl lah..dgn ibu sekali
aku : nape?
ayah : laa..nk tgk kad yg tempah tu la..pastu nk tmbah lg

hahh..itulah ayah aku!ikut dan suke suki ati dia je lah.well nk wat cmne kn..almost 26 yrs aku idup ngn dia..paham sgt dh....

dipendekkn cite [aku dh malas taip nih], stlh ayah+ibu smpai kedai tu dan melihat kad pilihan aku,terus dia xberkenan..cess!!high taste sungguh ayah aku ni!pilih punye pilih...haa hasilnye mcm kt gamba tu lah..very da classy exclusive.and again..me likey wit ayah's taste!!
bajet?half2 la kan..dh ayah yg nk..i stick wit my budget,the rest is sponsored by ayah.
Alhamdulillah..terima kasih ayah for the luvly card..

1 comment:

  1. Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am still tempted to say: really good!
    runescape gold

    ReplyDelete